Image by Florian Klauer

KvalitetsIT

KvalitetsIT overtager Next Step Citizen

Next Step Citizen er, efter KvalitetsIT har overtaget virksomheden, en række komponenter der kan anvendes til at komme hurtigere i mål med projekter inden for sundhedsIT Next Step Citizen er, efter KvalitetsIT har overtaget virksomheden, en række komponenter der kan anvendes til at komme hurtigere i mål med projekter inden for sundhedsITNext Step Citizen er, efter KvalitetsIT har overtaget virksomheden, en række komponenter der kan anvendes til at komme hurtigere i mål med projekter inden for sundhedsITNext Step Citizen er, efter KvalitetsIT har overtaget virksomheden, en række komponenter der kan anvendes til at komme hurtigere i mål med projekter inden for sundhedsITNext Step Citizen er, efter KvalitetsIT har overtaget virksomheden, en række komponenter der kan anvendes til at komme hurtigere i mål med projekter inden for sundhedsIT